Om oss

Att försöka hitta ett nummer till ett företag är inte alltid det lättaste. På internet brukar man på snabbast sätt kunna söka upp det företag man vill kontakta, men risken är också stor att man hamnar på en gammal sida med gammal information, vilket gör att man inte lyckas komma fram till det företag man söker. Ibland kan man behöva söka väldigt länge, speciellt om det handlar om mindre butiker, mataffärer eller kiosker, medan det större affärerna eller kedjorna brukar vara mycket noggranna med att göra det så enkelt för kunden som möjligt att komma i kontakt med kundtjänst.

Det finns många olika anledningar till att man behöver komma i kontakt med ett företag och det kan handla om allt från att ställa frågor om tjänsterna som erbjuds, lämna feedback, ta reda på mer information om företaget i fråga eller bara lämna feedback.

För dig som söker kontaktinformation till ett företag finns det egentligen fler vägar att gå än att enbart använda datorn, trots att internet vanligtvis är det sätt folk väljer att använda. Att använda sig av en nummerupplysning är ett mycket bra alternativ och något du kommer att få läsa mer om på denna sida. Här finner du allt från vad en nummerupplysning är och gör, vad som krävs och hur man säljer till företag, hur man säljer till casino-branschen, men även hur du på bästa sätt kan komma i kontakt med den verksamhet eller företag som man behöver, utan att behöva krångla med ett flertal hemsidor eller felringningar.